NO FUTURE: Η κρατική πολιτική για την πάρτη μας // Αφίσα [10.2022]

30 χρόνια τώρα η ελληνική κοινωνία έμαθε να ζει με πατριωτισμό και αχόρταγο φιλοτομαρισμό. Και τώρα έρχεται ο λογαριασμός.

Αφού σακατεύτηκαν μπόλικα μυαλά, ο μόνος που μπορεί να πει τι σκατά γίνεται γύρω μας είναι το κράτος, δεξιό κι αριστερό, όπως το κάνει τα τελευταία 12 χρόνια.
Δηλαδή:

– Να καταλαβαίνουμε δηλαδή την «οικονομική κρίση» σαν κακία της κυρίας Μέρκελ και να ρίχνουμε μούτζες στο Σύνταγμα!
– Να ακούμε «προσφυγική κρίση» και να χειροκροτάμε τα στρατόπεδα κράτησης μεταναστών και τις ΜΚΟ!
– Να μας λένε ότι ο «κορονοϊός» είναι η εκδίκηση της φύσης και να παίρνουμε για θεραπεία εξακριβώσεις μέσω sms και πειθάρχηση!
– Να σκάνε «κλιματική και ενεργειακή κρίση» σαν αποτέλεσμα πολιτικής «τρελών δικτατόρων», ώστε να ξοδεύουμε λιγότερα σε φαγητό, ούτως ή άλλως που να βρούμε και μισθό να ξοδέψουμε! Κάτσε σπίτι χωρίς ρεύμα, λοιπόν, και κάνε προσευχές!

Εντωμεταξύ, θα μας ταΐζουνε κάθε μέρα τηλεοπτικά εγκλήματα για να περιμένουμε να μας λύσει το πρόβλημα η αστυνομία!

Αφού λοιπόν μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε μέλλον παρά μόνο μέσα από ουρές και επιδόματα, καβάτζες και κόμματα, σε ζωές πειθαρχίας απ’ το σχολείο και το σπίτι μέχρι τη δουλειά και το δρόμο, μας βομβαρδίζουν ακατάπαυστα με τις πιο απίθανες εκστρατείες τρόμου και σενάρια καταστροφής.

Αυτή η κρίση όμως είναι μία και περνάει πάνω απ’ τα δικά μας τομάρια – της εργατικής τάξης. Το ξεζούμισμα των μεταναστών εργατών, η πολεμική οικονομία, η αστυνομία, οι οθόνες και οι «ειδικοί» (ιός, κλίμα, ενέργεια και πάει λέγοντας), είναι όλα τους πλευρές μιας και μόνο ανομολόγητης πραγματικότητας:

Αυτός ο πλανήτης εδώ και αιώνες γυρίζει με βάση τη δική μας εργασία μας και τις δικές τους εθνικές ιδεολογίες, δηλαδή τον τρόπο που τα αφεντικά μας εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους χωρισμένα σε κράτη και διακρατικούς ανταγωνισμούς. Αν το θυμίζουμε αυτό στον εαυτό μας συνέχεια, μπορεί και να βγούμε απ’ τον βούρκο στον οποίο μας χώσανε και μας κλωτσάνε.

Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι δικά μας. Στην προετοιμασία των κρατών για πόλεμο, θα πρέπει να οργανωθούμε μαζί με άλλους που περνάνε τα ίδια ζόρια με εμάς… γιατί όντως, μέλλον δεν επιφυλάσσεται για όλους μας!

antifa negative, Οκτώβριος 2022
antifa_ngt@yahoo.com // https://antifa-ngt.espivblogs.net/