Antifa Beat #15 // Έντυπο δρόμου [Φθινόπωρο 2021]

antifa beat no15 / Φθινόπωρο 2021

Σε αυτό το έντυπο εμφανίζονται κείμενα που λένε: το κράτος λέει «ΕΠΑΛ» και εννοεί την «πολυεθνική εργατική νεολαία»· λέει «φωτιές» και εννοεί τη «διαχείριση πληθυσμού σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης»· λέει «εμβόλια» και εννοεί «άλλον έναν τρόπο να μας κάνει εξακρίβωση»· λέει «γυναικοκτονίες» και εννοεί «την ανάδυση ενός μηχανισμού μπάτσων και αριστερών κοινωνικών λειτουργών που τάχα θα προστατεύουν τις γυναίκες της εργατικής τάξης απ’ το ξύλο στο σπίτι».

            Οπότε εδώ προκύπτουν τα ερωτήματα: Γιατί διάολο το κράτος και οι φίλοι του, η αριστερά και τα ΜΜΕ άλλα λένε και άλλα εννοούν; Γιατί διάολο να έχουμε εμείς δίκιο στο πώς διαβάζουμε την πραγματικότητα και όχι το κράτος; Και πώς είμαστε κάθε φορά σίγουροι και σίγουρες για αυτά που λέμε;

            Αρχικά, για να βγάλουμε άποψη σαν ομάδες antifa και να καταλάβουμε την κρατική γλώσσα-με-κωδικούς, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που πήρατε αυτό το έντυπο. Ανθρώπους μικρούς και μεγάλους που μιλάνε όλες τις γλώσσες του κόσμου σε αυτήν εδώ τη χώρα, και όμως έχουμε όλες και όλοι μας μια κοινή μοίρα. Αυτό είναι το πρώτο που φτιάχνει τις απόψεις μας, με την αλάνθαστη σιγουριά της εμπειρίας από τη γειτονιά.

            Δεύτερο και εξίσου σημαντικό: το ξέρουμε ότι ο κόσμος μας κάθε μέρα, κάθε πρωί και κάθε βράδυ, συνεχίζει να φέρνει στροφές με βάση το ποιος δουλεύει για ποιον. Ο κόσμος κάθε μέρα γυρίζει με βάση τις κρατικές πειθαρχήσεις, π.χ. τη δουλειά των μπάτσων, και την υποτίμηση των κατώτερων στρωμάτων με όρους «κατώτερου πολιτισμού», ρατσισμού και σεξισμού. Τα κριτήρια αυτά είναι εξίσου αλάνθαστα. Οι κοινωνίες μας έτσι είναι. Δεν στήθηκαν γύρω από μασόνους, γύρω από πανδημίες και ουρανοκατέβατα γεγονότα. Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι ο κρατικός βομβαρδισμός με «ειδήσεις», έχει στόχο να μας κάνει τα μυαλά πουρέ. Γιατί ακριβώς είμαστε εμείς που προοριζόμαστε για εργασία, πειθάρχηση και υποτίμηση. Και χρειαζόμαστε για όλα αυτά τη δική μας γλώσσα.

Το έντυπο δρόμου του antifa negative, antifa beat # 15 κυκλοφορεί με εξώφυλλο που, έχοντας μπουχτίσει με γρίπες, πλημμύρες και φωτιές, προειδοποιεί για τη στάση μας για κάθε ενδεχόμενο στο μέλλον, ακόμη και να κατέβουν εξωγήινοι στον πλανήτη!

Περιεχόμενα: Άλλη μια γλώσσα, η δική μας γλώσσα // Λένε ΕΠΑΛ, εννοούν την πολυεθνική εργατική νεολαία // Σε γρίπες, πλημμύρες και φωτιές, φυτρώνουν “ειδικοί” και μπατσοεντολές // σεξιστική βία: γιατί δεν περιμένουμε να μας προστατέψουν οι μπάτσοι // το δέντρο με τα εμβόλια ή το δάσος με τους φασίστες // γιατί μας αλλάζουν τα φώτα στα πάρκα (και γενικώς)

Διαβάστε όλο το έντυπο εδώ